Twee topcombinaties voor M.Verschoor BV.

Volvo-Effer combinaties

M.Verschoor (Sassenheim) is groot in kraanverhuur, in horizontaal en verticaal transport dus. Het is een veelzijdig bedrijf met een zeer uitgebreid wagenpark dat voor bijna elk transport- of hijskarwei een oplossing heeft.

“Deze trucks kunnen we inzetten voor de meest uiteenlopende hijsopdrachten”

Voor hun wagenpark van transport- en autolaadkranen bouwt Ematra twee identieke Volvo-Effer combinaties. Twee Volvo FH4 trucks, beide zeer compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien, worden elk voorzien van een Effer autolaadkraan.

Het zijn twee conventionele* Effer 685-kranen, beide uitgerust met lier en 6S Jib en handdeel.

Dat resulteert in het uitzonderlijke bereik van 38 m horizontaal. Op het verlengde en verstevigde chassis komt een laadbak met 80 x 60 cm rongpotten, voorzien van twistlocks voor een 20 voets container, kantbalk met extra hijsogen en aluminium borden. Het geheel wordt gecompleteerd door twee opbergkisten. Als we klaar zijn beschikt M. Verschoor over twee vrachtwagen- autolaadkraancombinaties die met bijna elke denkbare voorziening zijn uitgerust en die dus typische multitaskers mogen worden genoemd. Daarmee passen ze perfect in de bedrijfscultuur van Verschoor BV. Ze zullen op de open dag van het bedrijf, medio juni, worden gepresenteerd aan opdrachtgevers en andere belangstellenden.

*Conventioneel wil in dit geval zeggen: niet uitgerust met de Effer Crosstab, stabilisatiepoten die diagonaal voor voren worden uitgeschoven voor extra stabiliteit over 360º.

"Wij kiezen voor Ematri door een goede balans in kwaliteit en prijs."

Rene van de Heiden - wagenparkbeheerder Teeuwissen Rioolreiniging BV