Chassismeting

Chassismeting

Het kan zijn dat het niet gelijk duidelijk is of uw voertuig total loss is. Om dit goed en snel te kunnen meten adviseren wij altijd om een chassismeting uit te laten voeren. Vanaf een vast punt in de chassis, wordt er door een laser nauwkeurig gemeten hoeveel de zijdelingse verbuiging en torsie is. De hoeveelheid millimeters wordt nauwkeurig aangegeven, waarna een beslissing genomen kan worden of het voertuig nog te repareren is.

 

Meerwaarde voor de schadeafhandeling

De hoeveelheid afwijkende millimeters wil je graag zo nauwkeurig mogelijk weten. Daarom gebruiken wij het systeem Truckcam Wheel Alignment. Dit meetsysteem geeft een duidelijk beeld van de zijdelingse verbuiging en torsie in het chassis. Het rapport van de chassismeting is een meerwaarde voor de schadeafhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Natuurlijk kunnen wij buiten de chassismeting ook de assen meten met een laser.

Een meting van het chassis of de assen kunnen we na afloop van het schadeherstel ook gebruiken als bewijs dat het voertuig weer voldoet aan de gestelde normen.

 

Meer weten over een chassismeting?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958