Hydrauliek service

Hydrauliek service 

De Hydrauliek service van Ematri helpt u bij het leveren, installeren, onderhouden en keuren van uw autolaadkranen. Dit alles kunnen wij doen doordat wij een erkend dealer zijn van het Italiaanse topmerk Effer.

De Effer autolaadkranen kenmerken zichzelf door hun relatief lichte gewicht en hun sterke hefvermogen. Het hefvermogen gaat tot maar liefst 300 ton/m. De v-stab autolaadkraan en de innovatieve crossstab kunt u maar liefst 360º draaien zonder ook maar enig draagvermogen in te leveren!

Stevig verankerd, laag op het chassis

Dankzij onze geschoolde monteurs kunnen wij uw autolaadkraan op een constructief verantwoorde wijze bevestigd worden. Dit doen wij met behulp van stalen platen en een honingraatprofiel. Hierbij bouwen wij relatief laag het chassis in. Hierdoor behoudt u meer ruimte om op te laden.

Carrosseriewerk naar wens

Al uw carrosseriewerk verzorgen wij volledig naar uw wensen. Van trekker met ballastbak tot bakwagen met wrongen, hijsogen, kleppen, kasten en onderbouwkoppeling. Wij proberen elke aanpassing zo snel en vakkundig mogelijk uit te voeren. Afhankelijk van uw wensen kunnen werkzaamheden zo’n 1 tot 3 maanden in beslag nemen.

Storingsservice, onderhoud en keuringen

Hydraulische problemen en storingen komen nooit handig uit. Zeker niet als er een sensor kapot gaat, een hoekgever beschadigt raakt of een elektronische storing ineens opduikt. Daarom beschikt de Ematri Hydrauliek Service over erkende servicemonteurs die storingen verhelpen en ook noodreparaties kunnen uitvoeren. Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen met regulier onderhoud en de keuring van uw Effer autolaadkraan.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP