Plaatwerk

Plaatwerk

Als u aan ‘voertuigschade’ denkt, is het eerste wat bij u opkomt blikschade. Blikschade is kort gezegd beschadigingen aan of in het plaatwerk. Ematri heeft al 40 jaar ervaring met het repareren van schades. Zowel plaatwerk dat uitgedeukt moet worden als plaatwerk dat vernieuwd moet worden. Wij helpen u hier graag mee! Van het repareren van een deukje tot een heel nieuw stuk plaatwerk. Bij Ematri bent u op het goede adres.

 

Zo vernieuwen we plaatwerk

Helaas is uitdeuken soms niet voldoende en moet een heel stuk plaatwerk van een cabine, busje of een kraan vervangen worden. Als Ematri plaatwerk gaat vernieuwen wordt dit gedaan volgens fabrieksspecificaties, dus ook de puntlassen! Om dit zo goed mogelijk te doen werken wij met de modernste puntlasapparatuur via de invertertechniek. Het plaatwerkdeel wordt exact nagemaakt en vervangen voor het beschadigde onderdeel.

 

Al het plaatwerk 

Als uw hele voorkant in elkaar zit dan halen wij eerst de voorkant eruit. Hierna lassen wij een nieuwe voorkant op de juiste plek. Zijn er vloerbalken of vloerdelen beschadigd? Geen probleem! Ook dit kunnen wij repareren voor u. Wij kunnen al het plaatwerk tot 3mm voor u verzorgen.

Meer weten over plaatwerk?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

Plaatwerk

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958