Schadeherstel bedrijfsvoertuigen

Iedere onderneming die beschikt over bedrijfsvoertuigen krijgt wel een keer te maken met schade aan voertuigen. Uiteraard wilt u deze schade zo snel mogelijk hersteld hebben. Om dit vakkundig en snel gerepareerd te krijgen gaat u natuurlijk naar Ematri. Wij herstellen al 40 jaar bedrijfsvoertuigen, hierdoor kunnen wij zeggen dat door onze expertise en kennis wij u de juiste oplossing aanbieden.

 

Specialisten in schadeherstel

Wat zijn bedrijfsvoertuigen? Dit is een vraag die wij vraag krijgen. In het kort zijn het alle rijdende voertuigen voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan de auto waarmee u of uw personeel naar het werk gaat, maar ook uw mobiele kraan, aanhangwagens, tankopleggers, bestelwagens en landbouwvoertuigen. Wij kunnen voor bijna elk voertuig uit uw bedrijf de schade oplossen.

Schadeherstel bedrijfsvoertuigen: alles in eigen beheer

Als u schade aan uw bedrijfsvoertuig heeft komt daar veel bij kijken. Ook zaken waar u misschien niet bekend mee bent. Gelukkig weet Ematri snel wat er moet gebeuren en hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunt u vanaf het moment dat de bedrijfsvoertuig bij Ematri staat alles aan ons overlaten. Wij stellen het schaderapport op, doen een chassismeting, richten het chassis en de cabine in, zorgen voor de (de)montage, helpen met het plaatwerk en de uitlijning. Kortom, wij helpen u vanaf het begin tot aan het eind zodat uw bedrijfsvoertuig niets te kort komt.

Heeft een van uw bedrijfsvoertuigen schade? Bent u opzoek naar een specialist in schadeherstel? Iemand die snel en secuur uw bedrijfsvoertuig repareert? Kies dan voor de specialisten van Ematri. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan, en uw bedrijfsvoertuig kan snel de weg weer op!

Spuitwerk 

Goed schadeherstel is ook onzichtbaar schadeherstel, hierbij is kwalitatief hoogwaardig spuitwerk een vereiste; hiervoor bent u bij Ematra Paint Solutions aan het juiste adres.

Net zo belangrijk is het aanbrengen van de juiste kleur; dit waarborgt Ematra door een grondig kleurcontrole in het voortraject.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Hierom kiest u voor Ematri


Erkenning & Partners

FleetRepair Partner

Focwa erkenning

RDW erkend

Erkend leerbedrijf

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958