Schaderapport

Schaderapport opstellen

SchaderapportWanneer u schade heeft aan uw bedrijfsvoertuig is het eerste wat u zich af vraagt: Hoeveel gaat dit mij kosten? Dit is niet alleen voor uw bedrijf goed om te weten maar ook de verzekeraar wil graag weten wat de kosten gaan zijn. Wij kunnen u hiermee helpen. Onze specialisten stellen snel en secuur een correct schaderapport. Dit kunnen wij snel en secuur doen door onze vele jaren ervaring en onze goede relatie met diverse verzekeringsmaatschappijen.

 

Wel of niet de schade repareren?

Wanneer u het voertuig bij ons binnen brengt loopt u samen met onze schade-expert rond het voertuig. Samen bekijken jullie welke plekken schade hebben en onze schade-expert inventariseert en taxeert dit. Dit voegen wij samen in een schaderapport. Op basis van dit schaderapport kunt u ervoor kiezen of het rendabel is om de schade te repareren of niet.

 

Nieuwe of gebruikte onderdelen

Voor zowel u als de verzekeraar is het belangrijk om te weten of een voertuig total loss is of dat het nog de moeite is om het voertuig te repareren. Als blijkt dat het nog zinvol is om het voertuig te repareren komt er een vervolg vraag. Namelijk hoe kan het voertuig het beste gerepareerd worden. Kan dit het beste met nieuwe of gebruikte onderdelen. Bij helpen u de juiste keuze hierin te maken.     Welke keuze u ook maakt, wij kunnen dit rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen doordat wij partner van TVM zijn. Door dit partnerschap hebben wij direct contact via hun platform.

Bij een relatief kleine schade is een schaderapport niet nodig. In dit geval werken wij gewoon op nacalculatie.

 

Meer weten over een schaderapport?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

 

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958