Richten

Richten

Wij richten elk chassis

Dankzij onze ervaring in het richten van een chassis kunnen wij onszelf specialist noemen. Niet alleen op het gebied van trucks, maar natuurlijk ook als het gaat over trailers, schotelplaten en hefmasten van heftrucks. Ook kunnen wij zandkippers en opraapwagens richten. Dit alles doen wij met onze geavanceerde Josam richtapparatuur en onze Truckcam digitale meetsysteem. Dankzij deze geavanceerde tools zijn wij in staat om de meest vervormde chassis weer recht te maken. Ook blijft het materiaal identiek door gebruik te maken van een inductiewarmer. Natuurlijk hebben wij ook veel kennis in huis om assen en een aluminium chassis te richten. Daarnaast heeft Ematri ook een keurmerk. Hierdoor waarborgen wij uw veiligheid en de kwaliteit van al het werk dat wij doen.


Landbouwvoertuigen

Ook met uw landbouwvoertuigen kunt u bij Ematri terecht! Zo hebben wij ons de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in landbouwvoertuigen. Hierin hebben wij de specifieke kennis opgedaan met de hogere sterkenstalen die gebruikt worden. Dankzij onze moderne lasapparatuur kunnen wij ook de kwaliteit van het constructiewerk waarborgen. Wij zijn specialist in het herstellen en richten van: giertanks, injecteurs, mestverspreiders, opraapwagens, balen persen, tractoren, voorladers, shovels, kranen, laadbakken en meer van uw landbouwvoertuigen. Indien gewenst kunnen wij een certificaat van aantoonbare kwaliteit aanleveren.

Ook voor het richten van de cabine

Als uw voertuig schade heeft kan het voorkomen dat de maatvoering van de cabine niet meer correct is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij een truck of graafmachine. Mocht dit het geval zijn dan beginnen wij met de cabine op onze canbinerichtbank te richten. Dit doen wij met behulp van merk/modelspecifieke mallen. Onze geavanceerde Zweedse richtsystemen worden uitsluitend bediend door vakbekwaam personeel. Zij hebben ruime ervaring in het schadeherstel van bedrijfsvoertuigen. Deze professionele combinatie van ervaren personeel en geavanceerde apparatuur garandeert een perfecte maatvoering na de reparatie.

 

Meer weten over richten?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958