Autolaadkranen

Autolaadkranen

Ematri uit Barneveld is de specialistische dienstverlener voor de professionele transportwereld. We leveren, installeren, onderhouden en keuren autolaadkranen van het topmerk Effer.

Over Effer laadkraan

Laadkraan

Van origine bouwt het Italiaanse Effer diverse soorten auto laadkranen. Van 7.5 ton/m tot 300 ton/m. Ze hebben vooral een goede reputatie als het komt tot de middelzware (tot 30 ton/m) en de zware auto laadkranen (30 ton/m tot 95 ton of meer).

Compleet dienstenpakket

Alle techniek en kennis hebben wij in huis om nieuwe en gebruikte bedrijfswagens constructief aan te passen. Bij elke aanpassing letten wij op de veiligheid en bedrijfszekerheid van een Effer autolaadkraan of Z-kraan van Italev. Hierdoor kunt u vele jaren gebruik maken van uw autolaadkraan. Daarnaast installeren, onderhouden, repareren en keuren wij deze kranen. Hierdoor blijft hun superieure kwaliteit langer mee gaan!

Onderhoud, reparatie en keuring

Dankzij onze apparatuur en vakkundig personeel kunnen wij uw bedrijfswagens constructief aanpassen. Hierdoor blijft uw veiligheid en bedrijfszekerheid voor langere tijd gegarandeerd. Onze keuringsservice zorgt ervoor dat uw Effer autolaadkraan kwalitatief hoogwaardig blijft!

Ematri: in de transporttechniek van alle markten thuis.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP