Service (Keuring)

Service

Wanneer u uw autolaadkraan intensief gebruikt is onderhoud van essentieel belang. Door de autolaadkraan goed te onderhouden heeft u meer gebruikszekerheid en zal de autolaadkraan veel langer mee gaan. Bovendien moet elke autolaadkraan jaarlijks gekeurd worden door een bevoegde keurmeester. Wij kunnen beide zaken voor u oppakken.

 

Onderhoud van autolaadkranen

Wanneer u uw autolaadkraan goed onderhoud voorkomt dit onvoorziene storingen. Dit komt omdat de meest kwatsbare onderdelen worden vervangen voordat ze een bedrijfsrisico gaan vormen. Door het goed onderhouden verlaagt u de kans op een defecte autolaadkraan.

Speciale servicewagen

Dankzij onze gespecialiseerde apparatuur en onze vakbekwaam personeel hebben wij alles in huis om uw autolaadkraan zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Dit kunnen wij doen in onze werkplaats of bij u op locatie. Kiest u voor dit laatste komt een van onze goed geoutilleerde servicewagens voorrijden. Samen met een van onze partners zorgen wij ervoor dat de aanrijdtijd zo kort mogelijk is!

 

Keuring van autolaadkranen

Wij zijn uw bevoegde keurmeester om de autolaadkraan jaarlijks te keuren, wat verplicht is voor uw kraan. Zowel de keuring als het gepleegde onderhoud wordt vastgelegd in een kraan(log)boek dat onverbrekelijk met de kraan is verbonden. De opdrachtgever van de keuring krijgt na afloop een complete checklist van de keuring en de resultaten daarvan overhandigd.

 

De keuring kunt u combineren met een onderhoudsbeurt. Zo stelt u niet alleen de veiligheid, maar ook het duurzame gebruik van de installatie weer voor geruime tijd zeker. Bovendien krijgt u zo korting op de totaalprijs.

 

Meer weten?

Neem voor nadere informatie of een vrijblijvende kostenopgave voor keuring of onderhoud van Effer of autolaadkranen van andere merken contact met ons op.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP