Effer laadkraan

Effer

Effer is een Italiaans topmerk dat wereldwijd een grote reputatie heeft als producent van zware autolaadkranen die een uitzonderlijke precisie combineren met een groot hefvermogen. Wij zijn er trots op dat we officieel partner van Effer mogen zijn.

 

Van lichtgewicht tot zwaargewicht

Effer voert een buitengewoon breed assortiment, maar het is een feit dat het met name de kranen met een grotere capaciteit zijn die wereldwijd de meeste indruk maken. De lichtgewicht Effer heeft een vermogen van 2.8 ton/m, de zwaarste tilt 300 ton/m!

 

Indrukwekkende prestaties

De prestaties van de Effers zijn indrukwekkend. De reikwijdte, het hefvermogen, de draaicirkel (vaak oneindig) zijn onovertroffen. Voorbeeld? De Effer 850 reikt tot over de 20 meter en tilt dan nog meer dan 2000 kg. Deze en andere Effer kranen zijn als afgetrainde atleten: afgezet tegen hun prestaties nemen ze weinig plaats in en toch is hun eigen gewicht relatief laag. Dat komt door het toegepaste staal 1300, maar ook door de decagonale mast.

 

Verlengde actieradius

Voor alle Effer autolaadkranen vanaf 13 ton/m is een JIB ontwikkeld. Daarmee wordt de actieradius van de kraan nog met vele meters verlengd, waarbij het verval van hefkracht relatief gering blijft. Ook de prestaties van de JIB’s zijn van Effer-niveau.

 

Meer weten?

Bel 0342 – 40 40 52 of vul het contactformulier hiernaast in om een afspraak te maken.

Over Effer

Effer bouwt al autolaadkranen vanaf 1965 en heeft inmiddels al vier productielocaties nodig om aan de nog steeds wereldwijd groeiende vraag te kunnen voldoen. Sinds 2006 behoort Effer tot de CTE Group, een grote Italiaanse fabrikant van laadvloeren, hefarmen en ander hydraulisch materieel voor de verhuisbranche en de bouw. CTE en Effer zijn wereldwijd toonaangevend in de techniek van het tillen en verplaatsen.

 

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP