De- /montage

(De)montage

Om een schade professioneel, nauwkeurig en mooi te kunnen behandelen is demontage nodig. Denk bijvoorbeeld aan een opstapbakje dat van een truck af gehaald moet worden, of een bumper die schade heeft. Vaak komt er ook grotere schade binnen. Zo moet er bijvoorbeeld een complete cabine van de truck af of het interieur er helemaal uit. Vaak kan hierna de cabine de trekbank op om hem te richten en daarna kunnen wij het plaatwerk vervangen.

 

Beoordeling per schadegeval

Om een goed advies te kunnen geven bekijken wij ieder schadegeval individueel. Hier kijken wij wat er gedaan moet worden en wat financieel haalbaar is. Bijvoorbeeld als er een haakarmsysteem op een truckchassis zit. Wij halen dan eerst het haakarmsysteem van de truckchassis af. Hierna richten wij het onafhankelijk van elkaar. Zit de motor of as in de weg? Geen probleem. Ook die kunnen wij er goed uithalen. Al het demontage en montage werk wordt uitgevoerd door onze intern opgeleide monteurs.  

De motortechniek laten we graag over aan erkende specialisten. Wij gaan dus niet zelf in de motoren sleutelen. Ieder zijn vak!

 

Meer weten over (de)montage?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958